Як вибрати дитячий стільчик для годування?

16.05.2018 687 0.0 0
Як вибрати дитячий стільчик для годування?
Коли дитина вже може сидіти самостійно і їсть тверду їжу - зазвичай від 4 до 6 місяців - прийшов час додати стілець для годування до декору вашої кухні. Ось декілька питань, які варто запитати себе, перш ніж придбати дитяче крісло для годування.

Як вибрати дитячий стільчик для годування?

Чи легко використовувати?

Найважливішим запитанням є те, чи легко діставати з, і садити дитину в крісло. Перш ніж робити покупку, проконсультуйтесь у продавця з приводу цього. Дізнайтесь чи легко оперувати стільцем за допомогою лише однієї руки. Переконайтеся, що ремені для сидіння легко застебнути та розстебнути. Велика кількість нещасних випадків на дитячих кріслах для годування відбуваються через те, що батьки не використовують функцію застібки. Пам'ятайте, як тільки ваш малюк виявить, як правильно відстебнутись, він може спробувати це зробити на своєму стільці. Тому використання три або п'ятиточкового ременя гарантує безпеку дитину.

Як вибрати дитячий стільчик для годування?

Чи крісло сертифіковане?

Говорячи про безпеку, маємо на увазі чи крісло для годування протестовано, затверджено та відповідає строгим стандартам безпеки. Якщо на упаковці є печатка, тоді крісло є безпечним і його можна використовувати.

Як вибрати дитячий стільчик для годування?

Чи крісло зручне?

Очевидно, що ви б хотіли, щоб ваша дитина залишалася на місці протягом тривалого періоду часу. Подумайте, наскільки просторе сидіння, особливо якщо малюк вже підріс. Чи зручно дитині сидіти? Чи є підставка для ніг?

Як вибрати дитячий стільчик для годування?

Чи легко чистити?

Діти, як правило, розкидають їжу, коли їдять і це означає, що вам слід подумати про те, як легко очистити стільчик після прийому їжі. Більшість сидінь крісел виготовлені із матеріалу, яке можна легко очистити. Також зверніть увагу, що чим менше швів і щілин, тим краще. Стільці для годування зазвичай мають знімні підноси, які також легко мити.

Як вибрати дитячий стільчик для годування?

Чи має крісло для годування всі потрібні вам функції?

Ви будете переміщати дитячий стілець по дому, можливо, підштовхувати його до обіднього столу, а потім назад для зберігання? Якщо так, шукайте модель із коліщатками, які можна заблокувати, щоб утримувати стілець на місці під час використання. Деякі крісла для годування складаються для зберігання, що робить це гарним вибором для транспортування, наприклад, до будинку бабусі і дідуся.

Відповівши на ці запитання ви знайдете оптимальний варіант дитячого крісла для годування, яке буде відповідати вашим побажання та сподобається малюкові і він із задоволенням та слухняно буде обідати.
 
Аватар yosypkorol Yosyp Korol
Главред/Youtube03



Комментарии (0)
avatar