Практика та робота в Данії на фермах

16.11.2017 1068 0.0 0
Практика та робота в Данії на фермах
Кожен з нас погодиться, що робота або практика за кордоном – це чудова можливість отримати не лише кращі навички, а й неабияку перспективу. Наша компанія пропонує різноманітні вакансії на тваринних та рослинних фермах. Тут у вас є всі шанси не лише непогано заробити, а й навчитись багато корисного та нового. Всю більш детальну інформацію ви можете знайти на сайті https://agrosuccess.com.ua/. На нашому порталі на вас чекає сама актуальна та свіжа інформація, яка буде цікавою та корисною.

Якщо ви молодий, активний, амбіційний та шукаєте роботу по даному напрямку, тоді вам точно до нас! Разом з нами у вас є всі шанси розпочати свою власну кар’єру, та досягти в ній найвищих вершин. Ми гарантуємо, що у нас ви отримаєте кращі практичні навички. У цьому вам допоможе максимально модернізоване та інноваційне обладнання, яким ви навчитесь користуватись. Новітні європейські технології агрономічної промисловості Данії будуть повністю відкриті перед вами.


Компанія Agrossuccess відноситься до консалтингових компаній. Наша основна мета – це краща і найоптимальніша організація с/г практики для студентів агрономічних навчальних закладів України. Стажування для студентів може бути справді вигідним, прибутковим, і найголовніше – перспективним! Не пропустіть свою можливість скористатись даною нагодою! Основний принцип нашої роботи – це тісна співпраця господарств Данії в агрономічному напрямку, та вищими навчальними закладами. Ще один плюс цього – студентам тепер знайти, де проходити практику, набагато легше та швидше!

Основні привілегії співпраці з нами:

  • Роботодавець кожного свого працівника чи практиканта забезпечує житлом. Ми гарантуємо, що вам будуть надані всі необхідні зручності для комфортного проживання. Ще один важливий момент – житло знаходиться на території ферми. Або ж неподалік неї.
  • Надання транспорту. При необхідності, роботодавець надає транспорт, за допомогою якого вам буде легко дістатись роботи.
  • Висока оплата праці.
  • Легальне працевлаштування.


На яких фермах є можливість пройти практику чи влаштуватись на роботу?

 
  • Молочні ферми.
  • Птахоферми.
  • Норкові ферми.
  • Квіткові ферми.
  • Овочеві ферми.
  • Садові господарства.

Якщо у вас залишились питання, або ва необхідна консультація спеціаліста, обов’язково телефонуйте нам. Ми допоможемо знайти відповіді на все, що вас цікавить!
Аватар yosypkorol Yosyp Korol
Главред/Youtube03



Комментарии (0)
avatar