Бойлери Tesy: зручно та практично

07.01.2024 393 5.0 0
Бойлери Tesy: зручно та практично
Болгарська компанія Tesy є провідним виробником водонагрівачів. Марка займає лідируючу позицію у виробництві бойлерів і має велике визнання з боку споживачів. Їхня продукція відрізняється інноваційними технологіями, високою якістю та чудовими експлуатаційними характеристиками. Завдяки цьому бойлери представленої марки здатні безперебійно служити довгі роки.  

Основні переваги

Електричний бойлер Tesy відповідає високим стандартам безпеки та гігієнічності. Вся представлена на сайті спеціалізованого інтернет-магазину сантехніки САНТЕХСЕРВІС продукція має гігієнічну сертифікацію, що відповідає Європейській директиві. Внутрішній бак представлених бойлерів регулярно піддається випробуванням згідно з прийнятими європейськими стандартами. Зазвичай робочий тиск не перевищує 8 бар, що гарантує міцність та надійність пристрою.

Електричні водонагрівачі Tesy надають два ступені захисту через два незалежні пристрої для керування температурою води. Завдяки цьому забезпечується відповідність європейським стандартам безпеки та забезпечує додатковий рівень захисту. Усі водонагрівачі Тесі також оснащені запобіжним клапаном для скидання надлишкового тиску. Це забезпечує безпеку та захист пристрою у разі можливого підвищення тиску в системі.
Бойлери Tesy: зручно та практично

Де вигідно купити бойлер?

Вибираючи електричні водонагрівачі Tesy, можна отримати безпечне та довговічне обладнання, яке забезпечує ефективну подачу гарячої води. Користуватися ними дуже просто, до того ж у комплекті завжди йде детальна інструкція від виробників. За вигідною ціною придбати бойлер можна в режимі он-лайн на сайті спеціалізованого інтернет-магазину Сантехсервіс. Тут представлений широкий асортимент продукції наступних серій: 
  • Dry 100V;
  • Antiacl REV 100;
  • Anticacl REV 80;
  • BiLight 50 та ін.
Великий та різноманітний каталог магазину дасть можливість кожному підібрати бойлери під особисті уподобання. Вся представлена продукція сертифікована та відповідає провідним стандартам якості та безпеки. Щоб здійснити покупку, достатньо залишити онлайн-заявку на сайті компанії santehservis.dp.ua та вказати адресу доставки. Доставка здійснюється по всій території країни оперативними та досвідченими співробітниками магазину. На всі товари надається гарантія. Ціни тут досить прийнятні, тому кожен може отримати якісні та безпечні бойлери та забезпечити будинок гарячою водою.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Youtube03



Комментарии (0)
avatar