Класичний годинник у мінімалістичному образі

04.07.2024 191 5.0 0
Класичний годинник у мінімалістичному образі
Італійський стиль – це скромна розкіш, нотка гламуру та трохи чуттєвості. Саме такі якості вклав видатний дизайнер Джорджіо Армані у свої вироби. Перший бутік був відкритий в Мілані в 1975 році, а перша лінійка годинників з'явилася тільки в 1990 р. Участь у розробці першої колекції брав безпосередньо сам засновник. Лінійка мала свій неповторний дизайн, виконаний у звичному стриманому стилі будинку Армані. На даний момент, розробкою та виробництвом годинників займається американський концерн Fossil Group, а створює механізми швейцарська компанія Claro.

Чисті лінії та мінімалістична естетика бренду напевно стане тим, що ідеально доповнить ваш образ. Відома своїм класичним стилем та художнім талантом, марка орієнтується на людей, які цінують вишуканість та шик. Фірмовий образ ґрунтується на стриманості та строгості, завдяки чому Emporio Armani є одним із найвідоміших у світі.
Класичний годинник у мінімалістичному образі

Жодних надмірностей

Однією з найпопулярніших колекцій залишається Classic, що підкреслює діловий образ свого власника. Armani AR1692 https://ua.watch4you.com.ua/armani-ar1692.html виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі. Шліфований корпус візуально збільшує годинник і виділяється на тлі чорного циферблату. Накладні блискучі мітки у тон корпусу. Акуратні стрілки з люмінесцентним покриттям філігранно збігаються з годинними мітками. Чорний ремінець із гладкої натуральної шкіри щільно прилягає до руки, має стандартне кріплення до корпусу. Коли потрібно буде замінити ремінець, ви з легкістю зможете це зробити. Мінеральне скло сферичної форми стійке до механічних пошкоджень.
Класичний годинник у мінімалістичному образі
Кварцовий механізм оснащений скромною функціональністю:
  • секундною стрілкою;
  • датою.
Невелика заводна коронка коригує час та дату. Діаметр невеликий 41*41мм, товщина всього 10 мм, такий аксесуар легко сховається під манжетом сорочки. Захист від води мінімальний, плавати не рекомендується, а ось руки помити можна.
Класичний годинник у мінімалістичному образі

Знак якості

Для світу моди, емблема – це не лише відомий символ, а й філософія. Він уособлює чітку стратегію бренду, вдосконалення та увагу до деталей. Простий і водночас ексклюзивний логотип Armani стає демонстрацією вічної естетики. Фірмовий знак говорить про ідентичність, де стиль і якість стоїть вище за швидкоплинну тенденцію моди. Своєрідне тавро, що демонструє приналежність до великої родини. Лейбл орла - головний ідентифікатор еталонності, його можна побачити на заводній головці, застібці ремінця і на самому циферблаті.
 
Аватар yosypkorol Yosyp Korol
Главред/Youtube03



Комментарии (0)
avatar