Сумки із брендовою символікою – тренд сучасної реклами

13.11.2023 135 4.5 0
Сумки із брендовою символікою – тренд сучасної реклами
Логотип компанії, виробничої чи сервісної, є знаком, за яким про цю організацію дізнаються і запам'ятовують. Актуальний маркетинговий інструмент – декоровані таким фірмовим символом різні речі, зокрема сумки, які можна замовити за посиланням eurosumka.com.ua/ua/g36384783-reklamnye-sumki-logotipom. Ця стаття познайомить читачів із плюсами та особливостями відповідних брендованих виробів, які виготовляються на замовлення у компанії «Євросумка».

Про переваги сумок та мішечків із логотипом

Брендування шопперів, пакетів та інших аксесуарів даного типу дозволяє популяризувати компанію, привернути до неї увагу та викликати інтерес потенційних покупців, ділових партнерів, замовників чи інших клієнтів.

Такі вироби з декором у вигляді логотипу мають низку переваг:
  • наголошують на індивідуальному фірмовому стилі торгових марок або комерційних підприємств сфери обслуговування;
  • дають можливість бренду додатково заявити про себе, вигідно виділитись серед конкурентних організацій;
  • виконують рекламні функції – спонукають користувачів до сприйняття інформації про компанію у позитивному контексті;
  • підвищують ефективність пов'язаних із маркетингом заходів, у тому числі промо-акцій, презентацій, виставок та семінарів.
Сумки, які демонструють логотип та іншу брендову символіку, стають частиною корпоративної культури. Це чудовий варіант подарунка для партнерів з бізнесу та представників клієнтської аудиторії.

На що звертати увагу, замовляючи брендовану сумку?

Фірмова символіка може прикрашати сумки натуральні тканинні (з джуту, бавовни, льону) і синтетичні (з поліестеру, болонії), а також з нетканих матеріалів, наприклад, спанбонда або флізеліну. Вони виготовляються у різних форматах – модельний ряд такої продукції включає шоппери компактного, середнього та великого розміру, а також господарські сумки та рюкзаки-мішки.
 
Однак замовлення відповідного оригінального, унікального продукту передбачає облік не тільки таких стандартних моментів, як матеріал, габарити та тип виробу.
Сумки із брендовою символікою – тренд сучасної реклами

В даному випадку не менш важливу роль відіграють такі аспекти:
  • техніка нанесення логотипу на виріб. Це може бути класичний офсетний метод або шовкотрафаретний друк (шовкографія), поліграфічне тиснення та інші методи;
  • матеріали. Від типу та хімічного складу фарб, що використовуються, залежить насиченість, яскравість і стійкість зображень фірмової символіки;
  • дизайн. Значення має правильно підібрана кольорова гама та наявність додаткових елементів декору, серед яких логотип гармонійно виглядає та візуально домінує;
  • тираж від кількості замовлених мішечків з логотипом залежить вартість однієї одиниці (що більше партія, то дешевше обходиться один зразок). 
Послуги з виготовлення відповідних подарункових сумок та мішечків із фірмовою символікою надає профільна компанія «Євросумка», яка шиє сумки рекламної специфіки на індивідуальні замовлення.

Як виготовляють мішечки з логотипом: важливі моменти

Перш ніж подарункові мішечки з ексклюзивним логотипом запускаються у виробництво, фахівці підприємства-виробника розробляють ескіз декору цього виробу відповідно до вимог замовника. У цьому процесі бере участь конструктор та дизайнер підприємства. Представника бренду, символіку якого демонструватиме мішечок, обов'язково знайомлять із проєктом дизайну. Він має бути затверджений замовником. За потреби мішечки з логотипом можуть змінювати зовнішній вигляд.

Довіряти пошиття брендованих мішечків з логотипом, про які можна більше дізнатися на сайті eurosumka.com.ua/ua/g36387961-podarochnye-meshochki-logotipom, варто компанії з надійною репутацією, для якої у пріоритеті якість, стильний вид продукції та виконання всіх умов клієнта.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Youtube03



Комментарии (0)
avatar