Особливості та переваги кутових диванів

25.06.2019 611 5.0 2
Особливості та переваги кутових диванів
Кутові дивани – це доволі суперечливий предмет інтер’єру. З одного боку його форма накладає на господаря помешкання деякі обмеження, а з іншого – дозволяє шукати доволі нестандартні рішення, за допомогою яких ви зможете максимально якісно облаштувати власну домівку.

Широкий вибір кутових диванів ви можете побачити, перейшовши за адресою fayni-mebli.ua.
Особливості та переваги кутових диванів

Основні переваги та недоліки кутових диванів

З першого погляду кутові дивани здаються досить габаритними предметами інтер’єру, яким не так вже й легко знайти місце в помешканні. Тому багато людей надають більш класичному варіанту у вигляді прямих диванів. Але порівнювати ці два види невдячна справа, оскільки при виборі меблів потрібно завжди орієнтуватися лише на власні бажання.

Якщо ви маєте сумніви, який диван варто придбати до власної домівки, то прочитайте правила по розміщенню кутових диванів:
 
  1. Кутові дивани більш габаритні за прямі. Саме тому їх не варто розміщати в маленькі кімнати або приміщення. Пам’ятайте, що в кімнаті має залишатись достатньо вільного простору. Тоді людина, яка там перебуває, буде почувати себе більш впевнено та комфортно. В такому випадку краще придбати прямий диван, а до нього в пару поставити невелике крісло або стілець.
  2. Ставити кутові дивани у невеликі приміщення треба тільки за умови, якщо вам потрібно додаткове велике спальне місце (оскільки, прямі дивани також можуть розкладатися), розраховане на кількох людей. Такий варіант підходить для невеликих квартир, де проживає багато людей.
  3. Якщо ви сповідуєте доволі вільний стиль в дизайні інтер’єру і розміщаєте всі предмети несиметрично, то кутовий диван може стати чудовим рішенням, оскільки, сам він також несиметричної форми.
  4. Найчастіше кутові дивини розміщаються саме в одному куті кімнати, тому перед придбанням ви маєте чудово знати, чи підходить вибране місце для цього різновиду диванів.
  5. Кутовий диван чудово підходить для розмежування зон у великих приміщеннях чи квартирах-студіях. Цей предмет інтер’єру дає чітко зрозуміти, де знаходиться зона відпочинку, в якій також найчастіше розміщають журнальний столик, килим та ще один диван або крісло. В такому випадку великі габарити дивану слугують лише черговою перевагою.
Особливості та переваги кутових диванів

Висновки

Як бачите, кутові дивани можуть використовуватись для зовсім різних приміщень, тому перед придбанням цього предмету інтер’єра необхідно чітко подумати про задачі, які кутовий диван повинен вирішити. Якщо у вас є велика кімната, в якій потрібно розмежувати простір, або потрібне додаткове спальне місце для кількох людей, то цей різновид меблів може вірою і правдою слугувати вам протягом тривалого часу.
 
Аватар yosypkorol Yosyp Korol
Главред/Youtube03



Комментарии (2)
avatar
1 len3icvk • 14:50, 11.12.2019
Как по мне, тут уже выбор каждого. Я лично очень люблю шкаф - купе, поэтому у меня стоит именно шкаф - купе. Брала его в MebelOk. Для меня шкаф - купе это настоящее спасение. Он очень удобен и занимает мало место, поэтому не смотря на все его минусы, для меня шкаф - купе гораздо круче комода и шифонера. А в остальном статья весьма полезная для меня оказалась, потому что много моментом я не знала.
avatar
2 viktordrozd846 • 18:05, 22.12.2019
Саме зараз вибираю диван для своєї квартири після ремонту. Старий вже втратив свій вигляд, вирішили замінити. З дружиною обійшли всі місцеві магазини, все переглянули. Зупинили свій вибір на кутовому дивані, однак з точним дизайном у нас виникли розбіжності. Я не хочу сильно великого, дружина навпаки. Однак серед магазинів нашого міста не підібрали нічого. Тому в пошуку в інтернеті все-таки зупинились на дуже гарній моделі з інтернет-магазину MebelOk. Замовлення зробили. Очікуємо.
avatar