Чоловічі куртки як спосіб самовираження

14.08.2018 684 0.0 0
Чоловічі куртки як спосіб самовираження
Серпнева спека ще не здає свої міцні позиції. Та вечірня прохолода вже нагадує про те, що осінь вже не за горами. І хоч ми ще ніжимось під дбайливими промінчиками теплого сонечка та найбільш передбачливі вже думають про те, щоб поповнити свій гардероб осінньою курткою. Особливо заповзято до цього питання підходять шанувальники стильного одягу і ті, хто невпинно рухається навздогін усіх модних новинок та останніх трендів.
Чоловічі куртки як спосіб самовираження

Де купити стильну куртку в Україні

Сучасні пропозиції не страждають від недостачі продукції. Та якщо говорити про якість, то дуже часто, ситуація бажає кращого. Зазвичай ми бачимо високу ціну і не відповідну добротність, тому потрібно бути дуже уважним у своєму виборі, щоб не купити абищо. З іншого боку, можна зустріти бездоганний товар, але недоступну ціну. Наразі ми хочемо привернути увагу до польського бренда Ombre, що поєднує в собі ці дві властивості в розумних межах. Купити чоловічу куртку від цієї марки можна в інтернет-магазині  за посиланням https://theman.ua/uk/91-kurtki-cholovichi, що спеціалізується по продажі чоловічого одягу. Електронний каталог вміщає в себе широкий асортимент найсучасніших моделей одягу, взуття та аксесуарів за доступною вартістю. Зручний пошук, великий вибір та доставка по всій Україні: Київ, Харків, Дніпро, Одеса та ін., виступають великою перевагою онлайн-покупок в умовах сучасного ритму життя і дефіциту вільного часу.
Чоловічі куртки як спосіб самовираження

Як обрати чоловічу куртку: поради

Перші критерії – це сезон і розмір. Зимовий варіант бажано підбирати на розмір більше, щоб під неї можна було одягнути теплий светр або просто моделі вільного крою. Матеріал, в більшій мірі залежить від пори року і погодних умов. На суху морозну погоду ідеально підходять пуховики з воротниками з натурального хутра. Для осінніх дощів варто обрати шкіряну куртку або інші, виконані з водонепроникних штучних чи натуральних матеріалів. Вітрівки, як правило, призначені для теплого періоду з холодними поривчастими вітрами. Вони виготовлені з нейлону або поліестера, завдяки чому мають тонку і легку структуру, але надійно захищають від дощу та негоди.

Куртка-бомбер і куртка пілот – атрибут сучасної вуличної моди й вибір молоді. Вони є правонаступницями авіаційної екіпіровки років другої Світової війни. Пройшовши модернізацію та адаптацію, вони впевнено закріпилися в повсякденному користуванні чоловіків, сьогодні знаходяться на піку популярності та є базовим елементом верхнього одягу. Цьому сприяє камфорний пошив оригінальний зовнішній вигляд і універсальність: їх можна поєднати з туфлями, кросівками й мокасинами та будь-якими моделями джинсів і чіносів. Під них підходить сорочка, футболка і теплий светр. Бомбери виготовляються в тонкому і теплому варіантах.
Чоловічі куртки як спосіб самовираження
Особливу увагу слід приділити спортивному стилю. Окрім буденних інтерпретацій до них відносять софтшелли й лижні моделі, що відрізняються особливим складом матеріалів і технологією пошиву, що сприяє вітро- і вологостійкості та ідеально підходить для любителів активних видів спорту.

Купуйте вигідно в інтернет-магазині відбірного чоловічого одягу TheMan і носіть із задоволенням.
Аватар yosypkorol Yosyp Korol
Главред/Youtube03



Комментарии (0)
avatar
Читайте также