Кому підійдуть ін’єкції ботоксу та диспорту

06.05.2023 167 5.0 0
Кому підійдуть ін’єкції ботоксу та диспорту

Ботулінотерапія — процедура, під час якої під шкіру обличчя вводять спеціальні ін'єкції для згладжування зморшок та запобігання їх подальшому утворенню. Професіонали можуть зробити все настільки гарно, що ніхто й не помітить втручання. Але для початку потрібно вибрати косметолога, який має необхідні препарати, знання та досвід. Наприклад, у Львові можна звернутися до «Косметології Si». Завітавши на сторінку https://si.lviv.ua/services/botox-injections/ можна побачити прайс та записатися на процедуру.

Для кого буде актуальною ботулінотерапія

Процедура може сподобатись та привернути увагу багатьох людей, які хочуть завжди виглядати молодо та попередити появу зморшок. Як правило, до косметолога записуються чоловіки та жінки після тридцяти, коли вже починають з'являтися зморшки. Також процедура допоможе:

  1. Підтягнути шкіру на обличчі.
  2. Позбавитися зайвої пітливості в паховій ділянці та на руках.
  3. Попередити появу ознак старіння. Препарати, які входять до складу ін'єкцій, допомагають блокувати нервові сигнали, які допомагають м'язам скорочуватись.
  4. Підняти настрій та покращити самооцінку. Якщо людина буде повністю задоволена своєю зовнішністю, вона буде сяяти так мати гарний настрій набагато частіше.

Кому не підійде ботулінотерапія?

Робити ін'єкції ботоксу не рекомендується людям, які мають алергічну реакцію на препарат, проблеми з м'язами, інфекції або запалення в області де планувалося проводити процедуру. Також потрібно відкласти похід до косметолога якщо ви вагітні або годуєте грудьми.

Кому підійдуть ін’єкції ботоксу та диспорту

Як проходить процедура

На найпершому етапі вам потрібно записатися на консультацію до косметолога, який з вами поспілкується та розкаже про всі особливості процедури. Якщо ви наважилися все ж провести ботулінотерапію, то лікар назначить дату процедури. Безпосередньо перед обробкою зони та введенням ін'єкцій, лікар обов'язково обробить обличчя антисептиком. На наступному етапі вже вводиться препарат в м'язи. Все виконується швидко та безболісно, особливо якщо спеціаліст має необхідний досвід та знання.

Варто зазначити, що ця косметологічна процедура вважається безпечною при умові, що ви правильно обрали лікаря. В іншому випадку можна відчути біль, дискомфорт, побачити опухнення та відчути зуд. Це можуть бути тимчасові прояви але якщо після декількох днів або навіть тижнів після процедури зберігаються побічні ефекти, потрібно зв'язатися з лікарем.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Youtube03



Комментарии (0)
avatar
Читайте также