Чоловічі светри: обираємо стильні поєднання

13.12.2022 184 0.0 0
Чоловічі светри: обираємо стильні поєднання
З настанням холодів ми починаємо занурюватися у пошук гарних теплих речей, які дозволять почуватися затишно, і не хочемо відмовляти собі у бажанні виглядати модно. За цим посиланням можна знайти актуальні моделі светрів: як за фасоном, так і за дизайном. Залежно від ваших уподобань обирайте 2-3 теплих кофти та використовуйте їх для створення гармонійних образів. А які саме поєднання будуть в тренді у цьому сезоні, ми розглянемо ниже.

Як і минулі сезони, мода на якісні речі нікуди не поділася. Одяг міцного, правильно крою, з приємних на дотик, натуральних тканин, який буде виглядати естетично після численних прасувань — завжди must have у вашому гардеробі. Зверніть увагу аби у складі тканини обраної кофти було мінімум синтетичних волокон. Такий светр буде приємно носити цілий день, він не викличе алергічних реакцій та підвищеного потовиділення. Обрати саме такі теплі речі можна тут: https://bugatti-fashion.com.ua/.  Цього сезону актуальні однотонні моделі светрів лаконічного фасону. Такі кофти виглядатимуть стильно та не вийдуть з моди багато сезонів поспіль. А якщо ви оберете дійсно якісну річ, комфортну та приємну тілу - то з задоволенням носитимете її довгий час. 
Чоловічі светри: обираємо стильні поєднання
Поєднувати светри можна з синіми, чорними чоловічим джинсами. Такий стриманий look буде доречним для офісу, прогулянок з друзями або родиною, походу у гості або на побачення. Як альтернатива джинсам — штани чінос: однотонні або у клітинку варіанти з якісних матеріалів, які добре сидять по фігурі. Звертайте увагу на трендове взуття: зручні черевики на шнурівці синього, чорного або коричневого кольору пасуватимуть для образу у діловому стилі. Замініть їх на кросівки та створіть свій трендовий кежуал look. 
Чоловічі светри: обираємо стильні поєднання
Моделі зі стриманою в'язкою та невисокою горловиною актуальні у цей осінньо-зимовий період. Одягніть зверху шкіряну куртку або модний піджак — і ще одне вдале поєднання готове. Модне пальто, одягнуте на гарний светр, приверне увагу оточення. Обирайте свій варіант верхнього одягу аби мати привабливий вигляд незалежно від заходу. 

Елегантність та мужність — пріоритетні характеристики одягу для чоловіків. Тому варто купувати не лише речі, у яких вам буде тепло. Це мають бути стильні за фасоном елементи гардероба, які пасуватимуть саме вам та продемонструють ваш смак, стиль та будуть доречними за сезоном. Не бійтеся експериментувати та створюйте свої модні комбінації.
Аватар yosypkorol Yosyp Korol
Главред/Youtube03



Комментарии (0)
avatar