Як вигідно купити тепле плаття: 5 актуальних порад

09.01.2020 414 0.0 0
Як вигідно купити тепле плаття: 5 актуальних порад
Зима - не час відмовлятися від жіночних нарядів, якщо ви до них звикли. Сучасні зимові сукні представлені в великому асортименті і дають можливість підкреслити красу вашої фігури не на шкоду комфорту. Зимові жіночі сукні вражають різноманітністю фасонів, кольорів і фурнітури. Ви можете знайти найрізноманітніші варіанти, які здатні підкреслити жіночність, приховати недоліки і показати сильні сторони вашого силуету. Особливо - якщо будете робити вибір сукні з асортименту магазину жіного одягу Candy Style https://candy-style.com.ua/ua. А поки пропонуємо 5 рекомендацій, які є актуальними при виборі цього зимового вбрання.

1. Звертаємо увагу на фасон

Модні тренди - важливий аспект при виборі сукні. Але, тим не менше, ключовий фактор - то, як наряд виглядає на вас. Тому підбирайте фасон, враховуючи особливості своєї фігури. У цьому контексті актуальними такі поради:
  • силует у формі трапеції дозволить приховати невиражену талію;
  • плаття з кльошною спідницею врівноважить пропорції фігури з великими плечима;
  • сукня-сорочка є універсальною, а також дає можливість створити стильний багатошаровий образ, що актуально для зими;
  •  плаття із завищеною талією не тільки підкреслить груди, але і дозволить візуально усунути вади в області талії;
  • плаття із запахом робить груди більш вираженими, а талію візуально зменшує.
Якщо враховувати ці поради в процесі покупки, ви зможете зробити свой вибір дійсно вигідним і доречним. Якісні зимові жіночі сукні можна знайти в асортименті магазину Candy Style (зимові плаття https://candy-style.com.ua/ua/katalog-tovarov/teplye-plat-ja/). Вибір представлених нарядів настільки великий, що цікавлять варіанти зможуть підібрати власниці різних типів фігури.

2. Дивимося на тканину

Крім фасону, дуже важливо, з якого матеріалу пошито плаття. Якщо у вас струнка фігура, в підборі матеріалів можна проявляти будь-який креатив. Але для тих, хто хоче приховати проблемні місця, важливо, щоб тканина добре лягала по фігурі. Не купуйте вбрання з дуже щільних і жорстких матеріалів, адже вони можуть зробити вашу фігуру незграбною. Також утримайтеся від придбання суконь з дуже м'якої облягаючої тканини. Вони здатні зробити акцент на проблемних місцях, що буде вкрай недоречно для вас.

3. Звертаємо увагу на фурнітуру

Якісна фурнітура - важливий плюс, яким відрізняється практичне плаття. Вона повинна бути не тільки стильним з візуальної точки зору, але і надійною. Так ви будете впевнені в тому, що термін зносу речі не зменшиться через погані замків, кулисок і інших елементів.

4. Грамотно підбираємо принт

Якщо ви хочете виглядати в сукні більш струнко, принт з вертикальними смугами буде відмінним рішенням. Горизонтальні смужки, масивні квіти і геометричні фігури, навпаки, повнять. Але вони можуть бути актуальні в тому випадку, якщо ви хочете виглядати більш апетитними, що актуально для дівчат із зайвою худорбою.

5. Визначаємося з розміром

Якщо ваш розмір коливається між двома показниками (наприклад, S і М), взимку краще віддати перевагу більшому сукні. У холодну пору обтягнута фігура виглядає особливо неприродно.

Звернувши увагу на перераховані поради, ви зможете купити зимовий плаття з максимальною вигодою.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Youtube03



Комментарии (0)
avatar