Особливості бетонних кілець для колодязів

10.02.2020 938 0.0 0
Особливості бетонних кілець для колодязів
У процесі зведення певних комунікацій, розташованих під землею, як правило, застосовуються бетонні кільця. Для їх підготовки використовується наливний бетон, до складу якого входить пісок, певні добавки, а також щебінь різних розмірів.

Деякі кільця бетонні можуть армуватися. За допомогою спеціально підготовленої арматури підвищується рівень міцності, надійності і опірності.

Які різновиди кілець для колодязів доступні?

Сьогодні компанія «Каскад Бетон» поставляє різні види кілець, серед яких особливо виділяються такі:
  • Стандартні. Торцева частина у них відрізняється гладкістю. Після установки кілець в обов'язковому порядку проводять герметизацію кілець.
  • Єврокільця. Подібні бетонні кільця комплектуються спеціально підготовленими стикувальними замками. Подібні нововведення сприяють тому, що конструкція виходить герметичною. Тому і потреби в додатковій гідроізоляції немає.
  • Монолітні вироби. У цьому випадку відразу ж створюється монолітна конструкція. До її складу входять не тільки стіни, але і підготовлене днище. Подібні конструкції, як правило, застосовують у разі, якщо потрібно підготувати вигрібну яму. Популярність монолітних конструкцій обумовлена ​​тим, що потреби в додатковій герметизації немає.

Особливості бетонних кілець для колодязів

Де можуть використовуватися бетонні кільця?

Якісно підготовлені кільця з бетону можуть бути використані повсюдно. І найчастіше такі кільця використовуються в наступних сферах:
  • Приватний сектор.
  • Промисловість.
  • Прокладка комунікацій, які розташовуються під землею.
  • Підземні канали технологічні.
У разі якщо бетонні кільця будуть використовуватися в особливо складних умовах, то до їх складу обов'язково повинна входити якісна арматура.

Особливості виконання монтажу

Для того, щоб виробляти все монтажні роботи, а також досягати позитивного результату, слід готувати спеціалізовану техніку. Дуже важливо враховувати те, що вантажопідйомність техніки, яка може знадобитися для даних цілей, повинна становити від двох тонн.

Якщо здійснюється встановлення бетонних кілець стандартного типу, то додатково слід проводити герметизацію. Для цих цілей може бути використаний спеціально підібраний гідроізоляційний склад. Додатково кільця можуть оброблятися захисними компонентами. Якщо всі матеріали якісні і побудова виконана правильно, споруда простоїть не один десяток років.

На основі публікацій сайту kaskadbeton.com.ua
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Youtube03



Комментарии (0)
avatar