Все, що варто знати про жорсткі матраци

17.09.2019 381 0.0 0
Все, що варто знати про жорсткі матраци
Сьогодні виробники випускають різноманітні моделі матраців. І серед величезного асортименту виділяються жорсткі матраци. І ті люди, які тільки замислюються про те, щоб придбати жорсткі матраци у Львові, повинні враховувати кілька моментів.

Кому потрібні жорсткі матраци?

Фахівці, лікарі-ортопеди рекомендують вибирати жорсткі матраци для новонароджених діток, малюків, у яких процес формування хребта ще не закінчився. Кращий вибір для малюків - це жорсткі матраци, які підготовлені з кокосового волокна. Менш жорсткі безпружинні матраци слід вибирати в разі, якщо вік дітей становить від двох до трьох років.

Потреба в жорстких матрацах може виникнути і в разі, якщо вага людей перевищує 95 кг. Ідеальні варіанти - це жорсткі матраци, які оснащені пружинами і щільними наповнювачами.

Коли необхідні жорсткі матраци?

Потреба в жорстких матрацах може виникнути в різному віці. Найчастіше такі матраци необхідні:
  • Якщо у людини є певні проблеми з хребтом.
  • Якщо вага людини перевищує 95-100 кг.
  • Якщо була проведена певна операція.

Навіщо необхідно купувати жорсткі матраци?

Популярність жорстких матраців обумовлена ​​декількома аспектами:
 
  1. Забезпечення комфортних умов для людей, у яких є певні проблеми з хребтом або ж з вагою.
  2. Якісний склад. Сучасні матраци відрізняються максимально якісним і надійним складом.

Як правильно вибирати жорсткі матраци?

Щоб підібрати жорсткий матрац, перше, на що необхідно звернути увагу - це тип наповнювача.
 
  1. Кокосова койра. Цей тип наповнювача вважається найбільш жорстким, міцним і гіпоалергенним. Даний наповнювач не гниє, не вбирає запахи.
  2. Струттофайбер. Цей вид наповнювача використовується при виготовленні матраців економ-класу. Матраци з таким наповнювачем відрізняється меншим рівнем жорсткості, невисокою ціною.
Що ж стосується оббивки, то для цих цілей застосовують різноманітні матеріали. Так, можуть бути використані натуральні матеріали, які відрізняються високим рівнем якості, стійкістю, повітропроникністю. Серед представлених варіантів можна вибрати і ті матраци, для оббивки яких використовують синтетичні тканини. Вони відрізняються зносостійкістю, міцністю і більш тривалим терміном використання.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Youtube03



Комментарии (0)
avatar