Чому почали святкувати День рушника?

27.10.2022 202 0.0 0
Чому почали святкувати День рушника?
У далекому 1979 році британский письменник Дуглас Адамс написав книгу автостопом по Галактиці. Сюжет повний гумору та простий, легкий на перший погляд. Але він має зворотню сторону і для уважного читача несе купу цікавих, несподіваних відкриттів. Одне з яких є навіть дивним для книги у фантастичному жанрі. А саме те яку увагу він приділяє такому на перший погляд простому текстилю, як рушник. Герой книги вважає його незамінною річчю у подорожах, адже він може використовуватись абсолютно по різному, при цьому завжди бути максимально корисним. 

До такої думки у книжці можна було б віднестись не серйозно, але якщо замислитись, то герой таки правий - рушники дійсно дуже корисні на потрібні навіть там де ми й навіть і не уявляли.

Рушник у якості збирання вологи з тіла звісно потрібен усім. Від розміру та щільності залежить зручність використання, але якщо він маленький і тонкий все одно стане у нагоді. А безліч моделей у інтернет-магазині https://domashniy.com.ua/ua/polotentsa допоможе знайти та купити рушник саме того розміру і з характеристиками, які вам потрібні. Швидкий пошук по сайту забезпечує вибір у підкаталогах та допомога фільтрів. 
Чому почали святкувати День рушника?
Як же ще пропонує використовувати рушник автор книги “Автостопом по галактиці”? Як ковдру, і це не дивно, адже якщо воно достатніх розмірів, то захистить і від холоду, і від вітру. Як подушку - чому б і ні? Достатньо тільки скласти його у плаский та щільний прямокутник. Як простирадло, коли треба прилягти десь на землі, травичці чи просто голому полі. Він захистить від бруду, холоду та помякшить місце. А ще, ним можна махати, закликаючи на поміч чи відбиваючись від хижого звіра. Як бачите, рушник  - напрочуд корисна і потрібна річ не тільки вдома. Он як багато варіантів використання пропонується поза приміщенням!

Та якщо їдеш у подорож, треба ретельно віднестись до вибору. Безліч моделей іноді заважає сконцентруватися саме на потрібній моделі, яка буде максимально ефективною та корисною. І коли розумієш, що саме потрібно, купити в інтернет-магазині https://domashniy.com.ua/ua/polotentsa рушник буде зовсім не складно, незважаючи на більш ніж 1000 представлених варіантів. За фільтрами на сайті можна вибрати розмір, щільність, колір, склад.   

Завдяки книзі, навіть стали святкувати 25 травня День рушника. Поціновувачі книги та таланта Дугласа Адамса обов'язково у цей день носять з собою рушник та дивуються, яка це насправді практична та потрібна річ.
 
Аватар yosypkorol Yosyp Korol
Главред/Youtube03



Комментарии (0)
avatar