Фантазуємо з зимовими образами: з чим комбінувати теплий шарф?

13.12.2022 183 0.0 0
Фантазуємо з зимовими образами: з чим комбінувати теплий шарф?
Зимові комплекти та образи можуть виглядати яскраво, стильно та різноманітно. Для цього не потрібно щодня поновлювати гардероб новинками з вітрин дорогих бутіків. Достатньо уміло поєднувати зручні речі з вірно підібраним аксесуаром.

Фаворитом зимових ансамблів слугує сучасний теплий шарф. Дизайнерський бавовняний чи акриловий аксесуар можна вибрати на будь-який смак на сайті Oui.com.ua. Це практична та вигідна основа для ваших найрізноманітніших луків.
Фантазуємо з зимовими образами: з чим комбінувати теплий шарф?
Новий вигляд улюбленого трендового зимового одягу

Вивільніть свої найпотаємніші мрії, руйнуйте стереотипи, про те, що зима занадто одноманітна! Обирайте шарфи та шалі привабливих кольорів, декоровані дизайнерськими візерунками. Такі теплі «захисники» від вітру та холоду неодмінно впораються із поставленими модними завданнями. Поєднуючи улюблений теплий светр з неймовірно крутим шарфом Оуі, ви отримаєте свіжий, зручний і практичний look на кожен день. Пухнастий і легкий шарф із натуральних волокон допомагає наголошувати на стрункій шиї. 

Ділимося ще одним яскравим аутфітом для справжніх модниць: розкішна сукня в стриманому діловому стилі та легка різнобарвна хустка підкреслять вашу жіночність. Такий аксесуар допоможе урівноважити комплект із брючним костюмом, адже додасть ніжності, легкості в ваш робочий комплект.

Хочете додати «порцію» сміливості в повсякденний наряд та при цьому зберегти відчуття комфорту? Обирайте вірну пару – м’який однотонний гольф + неймовірна акрилова шаль грубої в’язки. Образ не лише допоможе заявити про ваш особливий характер, але й збереже тепло в холодну пору.
Фантазуємо з зимовими образами: з чим комбінувати теплий шарф?
Особлива пара: верхній одяг та шарф 

 

Носити модний аксесуар стилісти пропонують з верхнім одягом у будь-якому стилі. Щоб модний шарф з грайливими кольоровими візерунками красиво доповнив нову куртку чи пальто, варто враховувати такі правила:

 

  • Об’ємний та довгий шарф краще носити з теплим зимовим пальто. Зав’язувати його можна в декілька разів, створюючи теплий пухнастий «кокон» навколо шиї. 
  • Актуально поєднувати речі різних фактур, щільності. Теплий пуховик чи зимову куртку ідеально доповнить різноколірний палантин.

Стануть в пригоді для ваших зимових луків не тільки шарф, але й м’які теплі рукавички і шапки. Обирайте якісний одяг і аксесуари, будьте сміливими у своєму виборі та не забувайте про основну функцію будь-яких речей на зиму – тепло, комфорт і безпека.
 
Аватар yosypkorol Yosyp Korol
Главред/Youtube03



Комментарии (0)
avatar
Читайте также