Санаторій Боржава, відокремлений відпочинок для любителів спокою

13.04.2022 241 0.0 0
Санаторій Боржава, відокремлений відпочинок для любителів спокою
На Закарпатті є популярні здравниці, які цілий рік приваблюють до себе велику кількість відпочивальників. Комплекс Боржава приємний виняток. Цілком сучасний санаторій став місцем для тих, хто любить повноцінний, комфортний відпочинок, але без суєти. Крім цього, комплекс може похвалитися власним термальним джерелом, яке забезпечує профілактичне лікування багатьох захворювань.
 

В чому секрет санаторію Боржава

Вперше приїжджаючи на відпочинок, складно повірити, що цей чудово доглянутий комплекс загубився серед гір та густого лісу. Але, саме завдяки самотності та відсутності поблизу великого міста, санаторій пропонує справді спокійний, у всіх відношеннях відпочинок у максимально комфортабельних, європейських умовах. Основними секретами привабливості можна назвати такі фактори:
 
  1. Наявність повноцінного медичного центру із сучасним обладнанням.
  2. Широкі можливості номерного фонду для будь-якої категорії відпочивальників.
  3. Повноцінний ресторан із різноманітним, у тому числі дієтичним меню.
  4. Термальний басейн є доступним для всіх гостей комплексу.
  5. Бювет природної мінеральної води, що використовується для лікування.
За посиланням можна не лише забронювати оптимальний номер для проживання, але й вивчити весь перелік хвороб, з якими працює санаторій Боржава: https://sanatorii-zakarpattia.com/ua/borzhava/. Здравниця підходить для повноцінного відпочинку та лікування людей будь-якого віку, у тому числі сімейних пар. Особливо красиво в комплексі навесні, влітку та в осінній період.
Санаторій Боржава, відокремлений відпочинок для любителів спокою

Санаторій, до якого хочеться повертатися

Комплекс вдало розташований щодо Ужгорода, щоб у нього потрапити, не обов'язково їхати власною машиною, долаючи великі відстані. Від залізничного вокзалу в напрямку санаторію на автомобілі таксі можна за максимально комфортних умов дістатися за 15-20 хвилин, разом з усім своїм багажем. Більшість людей хочуть повторно повернутися до Боржави з наступних причин:
 
  • різноманітне харчування, що передає колорит Закарпаття;
  • можливість вирушити на численні екскурсії;
  • ефективне бальнеологічне лікування мінеральними та термальними водами;
  • комфортне проживання у власному номері з краєвидом на навколишню природу;
  • санаторій забезпечує комфортний відпочинок у будь-яку пору року.
Останнє оновлення житлового фонду, їдальні та лікувального корпусу зробило санаторій ще світлішим та привабливим. Прокидаючись вранці у власному номері, краєвид із вікна вже налаштовує на позитив, та бажання наповнити день максимально цікавими подіями у комплексі Боржава.
 
Аватар korolyanka Яна Король
Журналист/Youtube03



Комментарии (0)
avatar
Читайте также