Серветниці та серветки: яка їх роль у сервіровці столу

02.06.2023 14702 0.0 0
Серветниці та серветки: яка їх роль у сервіровці столу
Затишок на кухні створюють багато предметів. Та кожна справжня господиня може  стверджувати, що така незначна річ як серветниці, повинні бути на столі обов’язково. Ця, на перший погляд, дрібна і зовсім не помітна деталь сервірування столу, але вона задає настрій. Акуратність, вишуканість, святковий чи буденний варіант буде доречний у вашій оселі. 
 

Які є види серветок та серветниць 

Серветки – це невіддільна частина сервірування столу. У Європі серветки набули розповсюдження не тільки як утилітарний предмет, а як елемент декорації, що прикрашає. Розгляньмо різновиди серветниць:
 
  1. Серветки паперові розроблені з екологічного матеріалу добре вбирають вологу та знімають бруд з наших пальців та обличчі від їжі. Серветка допоможе охайно та акуратно витерти й підібрати залишки їжі.
  2. Користуємось в нашому побуті ще і серветками з тканини. Вони більші за розміром. Їх зручно розкладають на коліна під час прийому їжі. Це запобігає забрудненню вашого одягу, а крихти які потрапляють вам на коліна не залишать слід.
  3. Існує безліч різноколірних та однотонних серветок. Вони можуть бути, як з тематичними візерунками до свята, так і з патріотичною  символікою, чи національним орнаментом.
  4. Звичайно серветки вишукано розподіляють по серветниці, яка стає невід’ємним елементом декору. Їх виготовляють з різних матеріалів: дерева, пластику, скла  та порцеляни.  Серветниці з дорогоцінних металів таких як срібло чи золото будуть ще й невід’ємною  частиною показу дорого вишуканого стилю. Саме матеріал та кольорова гама наповнює стилізованість декору на вашому столі.
  5. Є безліч варіантів як викласти серветки в серветниці. Вишукано в складній формі чи просто. Обирати можливо безліч варіантів та важливо що кожен з них буде доречним і принесе не тільки користь, а й естетичне задоволення.
Серветниці та серветки: яка їх роль у сервіровці столу

Серветниці – переваги та особливості

Декор сервування столу додає вишуканості та незабутнього стилю вашому святковому столу. Серветниці будуть доречно доповнювати красоту страв на столі. Невід’ємно будуть виглядати на барній стійці. Цей атрибут є не тільки необхідним, а ще й предметом доповнення стилізованого декору.

Серветниці з серветками буденні чи святкові. Зараз просто не можна уявити, що вони будуть недоступні у нашому житті. Без вишуканих серветниць на столі не буде дотримуватись стиль декору та зручність використання серветок. Акуратність та культура манер — все це невід’ємно пов'язані з етикетом. І саме серветниці справді стануть невід'ємним елементом на вашому столі.
 

 Де купити серветниці та серветки?

Вибрати та придбати серветниці та серветки ви зможете в каталозі інтернет-магазина OnePrice. В ньому до вашої уваги пред’явлено   великий вибір продуктів для щоденного використання.  В каталозі представлені лише оригінальні товари від провідних виробників. Ми займаємося реалізацією тільки сертифікованих та оригінальних товарів.  Багаторічний досвід та постійне вдосконалення сервісу нашого інтернет-магазину OnePrice задовольнить всі потреби сьогодення.
 
Аватар yosypkorol Yosyp Korol
Главред/Youtube03



Комментарии (0)
avatar