7 міфів про гардероб plus size

07.07.2021 331 0.0 0
7 міфів про гардероб plus size
Пишні форми - це не привід ставити собі рамки і межі в модних образах і красивих нарядах. Сьогодні про цю тему активно заговорили не тільки прихильники бодіпозитива, а й світові дизайнери, модельєри, представники кінематографа і глянцеві видання. Однак, незважаючи на це, в повсякденному житті більшість жінок з нестандартною комплекцією довіряють ряду міфів щодо того, що треба і не треба носити. Саме з цієї причини, ми вирішили розповісти про 7 міфів про гардероб plus size, які вводять в оману. Після цього ви зможете заглянути в інтернет-магазин Пані Стайл і, не обмежуючи себе 7 міфами про гардероб plus size, вибрати ті речі, які вам захочеться надіти, а не тільки ті, що "можна". Ми пропонуємо відмінну якість, великий вибір, доступні розцінки і швидку доставку по всій Україні.
7 міфів про гардероб plus size

Міф 1 - Тільки чорний робить фігуру стрункішою

Серед сімки міфів про гардероб plus size, оману про чорний колір вважається найпоширенішою. Дійсно, темні елементи гардероба можуть візуально трохи зменшити обсяг тіла, але з чорним кольором необхідно вести себе акуратно з кількох причин:
 
  • Він підкреслює силует, тому, якщо ви невірно виберете фасон, то чорний колір підкреслить форми у всіх подробицях.
  • Чорний робить образ суворим, а іноді і похмурим.
  • Приталений наряд необхідно розбавляти фарбами, щоб зміщувати акцент з недоліків, які будуть дуже помітні в чорних образах.
Підбираючи наряд плюс сайз, намагайтеся урізноманітнити палітру. Наприклад, можна надіти чорні класичні брюки і бордовий кардиган, або ж чорну вечірню сукню з яскравими аксесуарами або вставками.
 

Міф 2 - Великі принти підійдуть тільки струнким жінкам

Цей міф багато років змушує повних дам відмовлятися від цікавих речей і нарядів з великим малюнком. Але ж, якщо добре подумати, то можна зрозуміти, що великий орнамент або принт може привернути додаткову увагу до переваг фігури. У свою чергу, дрібний малюнок здатний зробити тіло більш об'ємним і огрядним.

При виборі фасонів з великим малюнком, необхідно підбирати розмір орнаменту по пропорціям тіла: чим більше фігура, тим більше принт. Але не варто переборщувати, адже занадто великі картинки - це теж не є добре.
 

Міф 3 - Дівчатам з повною фігурою не можна носити речі в горошок або смужку

Серед 7 міфів про гардероб plus size, міф плаття про горошок для повних вважається одним з найбільш правдоподібних. Однак, повним жінкам не тільки можна, а й потрібно носити такий одяг!

В даному випадку, важливо дотримуватися наступних рекомендацій:
 
  • гармонійно поєднувати орнамент з іншими елементами;
  • підбирати вертикальні лінії;
  • вибирати свій розмір.
Смугасті фасони добре вписуються в однотонні образи: наприклад, варто надіти темні штани, довгу жилетку і доповнити наряд блузкою в вертикальну смужку. Горошок теж самостійно може надавати обсяг фігурі, але ось в поєднанні з одягом того ж кольору, він виглядає цікаво і оригінально.
 

Міф 4 - Речі великих розмірів повинні бути одношаровими

Багато хто вважає, що багатошарові образи на вигляд роблять жіноче тіло масивніше, і це правда так, якщо говорити про вільні платтячки або кофти, одягнуті на сорочку. Але найчастіше багатошарові образи здатні зменшити обсяги.

Наприклад, якщо розстебнути довгий піджак або надіти легке пальто на плаття, то ви зможете реалізувати вертикальні обриси, які витягають силует!
 

Міф 5 - Драпування і вільні речі приховають недоліки

Це правило працює, але не так, як нам хочеться, адже драпірування, складки і вільний одяг не тільки ховає недоліки фігури, але і приховує будь-які її обриси, через що пишна фігура здається ще більше і щільніше.

Набагато краще будуть виглядати напів-облягаючі фасони. Потрібно збалансувати образ, створити чітку, але не занадто приталенную або вільну форму.
 

Міф 6 - Речі великих розмірів повинні бути темні і неяскраві

Яскраві і насичені кольори надають нам бадьорості, позитиву і енергії. Позбавляти себе такої радості не варто, тому сміливо надягайте плаття з помітними малюнками, піджаки яскравих кольорів і так далі. Важливо, щоб ви відчували себе комфортно. Є лише невелике уточнення - поєднуйте не більш 4 тонів в одному образі, щоб не переборщити.
7 міфів про гардероб plus size

Міф 7 - Повним дівчатам треба носити виключно класичний одяг

Це правило повністю обмежує жінок у виборі одягу, забороняючи всякі експерименти. Насправді гардероб plus size включає в себе і зухвалі шкіряні курточки, і рвані джинси, і асиметричні сукні.

В даному питанні треба, щоб речі вибиралися за розміром і типом фігури. Іноді і класичні речі - невдалий вибір. Припустимо, якщо ви розумієте, що класичний костюм сковує рухи, то сміливо одягайте інший наряд, наприклад, комплект з деніму.

Таким чином, сьогодні ми змогли розвінчати всі 7 міфів про гардероб plus size. Не обмежуйте себе безглуздими помилками і забобонами, надягайте одяг плюс сайз, в якій вам зручно і красиво. А в магазині суконь великих розмірів Пані Стайл ви зможете вибрати і купити відмінні речі на свій смак і розмір.
 
 
Аватар yosypkorol Yosyp Korol
Главред/Youtube03



Комментарии (0)
avatar